Vergelijking tussen Internet en Crypto Kansen

#crypto #bootgemist #vraagteken #doorzetter

Deze pagina is bedoeld voor de leergierige doorzetter. Het bevat enkele historische feiten, die Crypto in een ander daglicht plaatsen. Lees dit verhaal dus tot het einde. Deze kennis kan je financiële toekomst veiligstellen.

Ruim 3 jaar geleden, op 17 december 2017 om 01:00 uur CET stond de koers van Bitcoin op ruim $ 20.000 (feitelijk $ 19.667)! Het was overal in het nieuws en de slager op de hoek kon er ook over meepraten. Sindsdien heeft de koers verschillende crashes gekend met als dieptepunt 15 december 2018 om 16:00 uur CET. De koers stond toen op $ 3.122,28 (Bitstamp Exchange). Wanneer je toen uit angst je Bitcoin had verkocht, keek je tegen een verlies aan van 84,12%!

Fast Forward naar 27 december 2020 om 12:15 uur CET. Toen stond de koers op zijn All Time High (ATH) van $ 28.377,94. Geen 84,12% verlies maar 44,30% winst t.o.v. zijn vorige ATH! Dus gemiddeld 14,75% winst per jaar, als je het grote plaatje van Bitcoin had begrepen.

Want dan kende je de fundamentals en dan wist je ook dat Bitcoin nog lang niet klaar is met waardegroei. Elke 4 jaar gebeurt er iets bijzonders, waardoor Bitcoin nog zeker 20 jaar zal doorgroeien in waarde en zelfs meer dan $ 1.000.000 waard kan worden. Waarschijnlijk al vóór 2028!

Dus ben je te laat met instappen in Bitcoin of überhaupt te laat om je nog in Crypto te verdiepen?

ABSOLUUT NIET! Minder dan 5% van de werkende wereldbevolking doet wat met Crypto. Dus als jij je er nu in verdiept heb je een voorsprong op die andere 95%. Dat zijn meestal de ongelovige Thomassen, die pas instappen als iedereen het doet.

Stel je eens voor dat je in 2004 aandelen had gekocht in Facebook, of Apple aandelen in 2001, of om het even Amazon en Microsoft? $ 1.000 investering indertijd zou je na 15-20 jaar multimiljonair of zelfs miljardair hebben gemaakt. Datzelfde is nu ook met Crypto mogelijk!

Crypto versus Internet

Er zijn ook vele parallellen te maken tussen Crypto en Internet. Tussen 1970 en 1990 werd het op zeer beperkte schaal gebruikt. Voornamelijk voor wetenschappelijke of militaire doeleinden. Pas vanaf 1993, toen de webpagina’s hun intrede deden, werd het steeds meer omarmd omdat toen de potentie werd ingezien. Maar pas na het doorprikken van de Internetzeepbel en DotCom bubble, en vele faillissementen later, werd in 2000 het fundament gelegd van het Internet zoals we dat nu kennen. Toen werd zelfs Internet bankieren al mogelijk.

Voor de echte doorbraak was het wachten op betere infrastructuur, betere beveiliging en hogere snelheden. Want ook al had je in 2001 de visie om films via het Internet aan te bieden, dan nog had je een uitdaging omdat de meeste Internetverbindingen indertijd van 14K4 modems gebruik maakten. ADSL, SDSL, GSM/3G (2001), UMTS, 4G (2006), Kabelmodems (2004) en Fiberverbindingen (2007) moesten achtereenvolgens het licht zien alvorens we Internet konden gebruiken zoals we dat vandaag doen.

Het heeft maar liefst 25 jaar geduurd om van 14K4 Internet tot 100Mbps Internet gebruik te komen. Dat was pas in 2013 een feit, maar nog niet betaalbaar voor het gemiddelde huishouden. Sindsdien is telefoneren, video vergaderen en films kijken over het Internet (betaalbaar) gemeengoed geworden. Werken in ‘de Cloud’ is nu ook voor iedereen mogelijk. Iets wat in 1990 nog ondenkbaar was, hoewel het ‘Thuiswerken’ voorzichtig zijn intrede deed in het bedrijfsleven.

Met Crypto zal het precies zo gaan, maar dan veel sneller. Zie het ontstaan van Bitcoin in 2009 als het ontstaan van Internet in 1970. In de afgelopen 10 jaar hebben we in Cryptoland net zoveel bereikt als met Internet tussen 1970 en 2000.

We staan nu op het punt om vele bancaire diensten te vervangen door veel veiliger en eerlijker Cryptodiensten op de Blockchain. Internet heeft dat mogelijk gemaakt! Het is bijvoorbeeld nu al mogelijk om via de Blockchain te sparen. Tot wel 20% rente per jaar! Zonder tussenkomst van een (centrale) bank of overheid! De ‘klant’, nu dus de Crypto gebruiker, is hier de grote winnaar en de bank de grote verliezer! Je kan dus wachten op een charme offensief van hun zijde, al dan niet geholpen door Overheidsmaatregelen.

Het Internet heeft de burger slimmer gemaakt. Of op zijn minst heeft het de mogelijkheid geboden om meer kennis van zaken te krijgen. Meestal ook nog eens gratis.

Crypto kan de burger financieel onafhankelijk(er) maken dan in het banken-tijdperk. Waarin de graaicultuur over de ruggen van de burger en belastingbetaler zijn langste tijd heeft gehad.

Dankzij Crypto hebben we uiteindelijk geen banken meer nodig. Dankzij Crypto kunnen miljoenen mensen in Afrika, die niet in aanmerking komen voor een bankrekening, nu wel over andere vormen van betalen beschikken. En zelf internationaal betalingen ontvangen voor de diensten die zij kunnen aanbieden. Nigeria is bijvoorbeeld één van de opkomende Crypto industrieën. Daar wonen hele slimme mensen ondanks het beeld dat we over hen hebben. Zij kunnen nu een voorsprong opbouwen in Blockchaintechnologie(programmeren etc) als het Westen Crypto links laten liggen.

WACHTLIJST – INTRODUCTIECURSUS CRYPTO VOOR DE ABSOLUTE BEGINNER

Ik zie het als mijn doel voor 2021 om Crypto aan zoveel mogelijk mensen uit te leggen, zodat zij zich beter kunnen voorbereiden op de financieel zware periode die er door Covid-19 nog gaat komen. Crypto kan een uitkomst zijn als je maar weet hoe en als je maar weet hoe je de goede Crypto projecten van de misleidende projecten kan onderscheiden. Dán ben je in staat om in plaats van 5%-10% rente per jaar op je spaarrekening/beleggingsrekening meer dan 100% of zelfs 1.000% winst te maken op je investering.

Maar pas op! Investeren betekent risico’s nemen. Je kan al je geld verliezen. Daarom heb ik juist voor de absolute beginner op het gebied van Crypto of Investeren in het algemeen, een Introductie cursus ontwikkeld waarmee je van je koudwatervrees af kunt komen op dat gebied. Je leert ook wat de voordelen van asymmetrische risico’s zijn als je in Crypto investeert.

De financiële industrie heeft ons jarenlang laten geloven dat het moeilijk is en dat je het investeren beter aan hen kan overlaten. Ik ben zelfs verplicht om te zeggen dat ik geen financieel advies geef, terwijl die zogenaamde financiële experts de Crypto mogelijkheden, met 100% – 1000% winstpercentages, jarenlang hebben genegeerd. De zogenaamde amateur investeerder deed het met Crypto 100 keer beter dan zij.

Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

Vanaf januari 2021 ga ik Online Introductiecursussen (via Zoom) geven en ze definitief inplannen afhankelijk van het aantal aanmeldingen. (Minstens 5 en maximaal 8 personen per groep om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven)

Vind je dit interessant en wil je er meer over horen, plaats jezelf dan op de wachtlijst via deze link: https://bit.ly/2WYD8ER

Op die pagina lees je ook wat ik precies ga behandelen en voor wie het is bedoeld.

NABRANDER:

Bitcoin gaat qua koers naar alle waarschijnlijkheid in de komende 36 maanden naar $ 250.000 – $ 350.000. Dat is tot meer dan 10x (=1.000%) waarde vermeerdering t.o.v. de huidige koers van $ 27.020. Andere Crypto gaan zelfs meer opleveren. In de Introductie cursus leer je daar meer over.

Deel dit bericht s.v.p. als je een ander er ook mee denkt te kunnen helpen. Ik weet het, er rust nog een taboe op praten over geld en Crypto, maar zelfs de grootste bank in de VS, JP Morgan, heeft zijn koers 180 graden aangepast en profiteert nu ook zoveel mogelijk van de Crypto Bullmarkt dat nu gaande is en nog zeker 24 tot 36 maanden gaat duren. Wacht je liever tot deze kans ook voorbij is of investeer je eindelijk in jezelf? Klik dan vrijblijvend op deze link om je op de wachtlijst te plaatsen: https://bit.ly/2WYD8ER